Címkék

Mostmár kissé elegemvan abból, hogy egyedül vagyok

Figyelem! Szókimondó blog! Girlpower! Sisterhood! Ha nem bírod a tényleges egyenjogúság gondolatát, akkor lapozz (egyébként meg fordulj fel, hülye {@&#{@&#!!! ) Én nem szeretnék semmi különöset. Csak egy pasit, aki illik hozzám. Mégcsak extra igényem sincs. Csak legyen kedves, okos, szórakoztató, művelt, olvasott, helyes, férfias, legyen szép hangja, legyen megjelenése, ne pattogjon utánam, mint a felhúzható kiskutya, de ne is szarjon le. Találja meg a megfelelő arányt. Ne legyen unalmas, ne fárasszon le, és ne legyen kiszámíthatatlan. De legyen meglepő. Tudjon kedveskedni. Mondjuk legyen zenész. Ne legyen egocentrikus, érdekelje a többi ember. Tudjon figyelni, és tudjon érdekesen megnyilvánulni. Tudjon kommunikálni. És képes legyen az őszinteségre, mondani is, és meghallgatni is. Minden más, kocsi, lakás, pénz, fasz tudja, másodlagos. Aki a fent felsorolt dolgokat tudja hozni, annál már tökmindegy, hogy egyébként mije van. Na, a blog arról, szól, hogy hogy (nem) találom meg. Hajrá!

HTML

2008.11.06. 02:11 - mostmar_kicsit_unom

Egyéként statisztikailag marhára kicsi a valószínűsége, hogy pont olyan olvas aki ismer. Aztán mégis. Szóval kicsit nehezebb így írni, hogy tudom, hogy a betűkhöz ő arcot is társít.

Másrész viszont muszák leírnom azt, hogy mostanában elégge szenvedek ezen az egyedülléten. Ambivalens dolog ez, mert nekem akárki nem jó. Nagyon nem. Sőt, nem tudom, hogy egyáltalán jó-e valaki.

Mindenesetre gyerekkorom óta van egy visszatérő benyomásom. Hogy az a valaki, akivel majd leélem az életem, és akivel még nem találkoztam, most is csinál valamit, van valahol.  Most a múlt van, és a jelen majd az lesz mikor találkozunk. Vagy talán a jelen az öregkorunk, mikor már jó ideje együtt vagyunk.

Mindig arra gondolok, hogy ez a most ismeretlen ember vajon hol van most... mit csinál... milyen furcsa érzés, hogy most még nem ismerem, de majd fogom.

A bejegyzés trackback címe:

https://holvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr37753259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

----- (törölt) 2009.01.22. 23:36:21

huhh. ez kísértetiesen ismerős.
arra nem szoktál gondolni, hogy félsz, hogy hogyan fogsz annyira megszeretni valakit akit még nem is ismersz, hogy azután vele éld le az életed?
fura ez, hamár azokkal nem tudom elképzelni akiket évek óta ismerek, akkor hogy tudnám egy "idegennel"?


süti beállítások módosítása