Címkék

Mostmár kissé elegemvan abból, hogy egyedül vagyok

Figyelem! Szókimondó blog! Girlpower! Sisterhood! Ha nem bírod a tényleges egyenjogúság gondolatát, akkor lapozz (egyébként meg fordulj fel, hülye {@&#{@&#!!! ) Én nem szeretnék semmi különöset. Csak egy pasit, aki illik hozzám. Mégcsak extra igényem sincs. Csak legyen kedves, okos, szórakoztató, művelt, olvasott, helyes, férfias, legyen szép hangja, legyen megjelenése, ne pattogjon utánam, mint a felhúzható kiskutya, de ne is szarjon le. Találja meg a megfelelő arányt. Ne legyen unalmas, ne fárasszon le, és ne legyen kiszámíthatatlan. De legyen meglepő. Tudjon kedveskedni. Mondjuk legyen zenész. Ne legyen egocentrikus, érdekelje a többi ember. Tudjon figyelni, és tudjon érdekesen megnyilvánulni. Tudjon kommunikálni. És képes legyen az őszinteségre, mondani is, és meghallgatni is. Minden más, kocsi, lakás, pénz, fasz tudja, másodlagos. Aki a fent felsorolt dolgokat tudja hozni, annál már tökmindegy, hogy egyébként mije van. Na, a blog arról, szól, hogy hogy (nem) találom meg. Hajrá!

HTML

2008.10.19. 02:35 - mostmar_kicsit_unom

Jelentem megvan a zokni gazdája. Zongorista barátunké, aki legalább 2 hónapja, hogy utoljára itt aludt. Két hónapja. Ezek szerint ennyir nem nézek be a lepedő alá? Hát ez nagyon furcsa. Egyébként neki is. Most éppen valahol milánóban van hol van próbajátékon. Szerinte tök jól sikerült.

Van egy kollégám, egy fiatal srác. Szegényke.

Na nem azért, mert a kollégám, hanem mert állandóan rákattan mindenkire. Ez egy ilyen tipikus duci, jókedélyű srác. Mondjuk kicsit furcsa, hogy hatalmasakat röhög a saját viccein. Szinte már fülsértően hangos. És - önhibáján kívül - kissé tolakodó. Egy napja dolgoztunk együtt, mikor már ölelgetni akart. Tényleg sajnálom szegényt, mert láthatóan szeretethiánya van, csakhát erre nem megoldás, ha hagyom magam ölelgetni, főként úgy, hogy én a fenébe se kívánom.

Meg is mondtam neki hogy csak puszival búcsúzzon el, és hadd ne kelljen már két nap után mentegetőznöm, hogy miért nem akarok vele járni. Mert ő mindenkire rákattan, ahogy mondtam.

A bejegyzés trackback címe:

https://holvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr74720975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása