Címkék

Mostmár kissé elegemvan abból, hogy egyedül vagyok

Figyelem! Szókimondó blog! Girlpower! Sisterhood! Ha nem bírod a tényleges egyenjogúság gondolatát, akkor lapozz (egyébként meg fordulj fel, hülye {@&#{@&#!!! ) Én nem szeretnék semmi különöset. Csak egy pasit, aki illik hozzám. Mégcsak extra igényem sincs. Csak legyen kedves, okos, szórakoztató, művelt, olvasott, helyes, férfias, legyen szép hangja, legyen megjelenése, ne pattogjon utánam, mint a felhúzható kiskutya, de ne is szarjon le. Találja meg a megfelelő arányt. Ne legyen unalmas, ne fárasszon le, és ne legyen kiszámíthatatlan. De legyen meglepő. Tudjon kedveskedni. Mondjuk legyen zenész. Ne legyen egocentrikus, érdekelje a többi ember. Tudjon figyelni, és tudjon érdekesen megnyilvánulni. Tudjon kommunikálni. És képes legyen az őszinteségre, mondani is, és meghallgatni is. Minden más, kocsi, lakás, pénz, fasz tudja, másodlagos. Aki a fent felsorolt dolgokat tudja hozni, annál már tökmindegy, hogy egyébként mije van. Na, a blog arról, szól, hogy hogy (nem) találom meg. Hajrá!

HTML

Solvejg dala

2008.10.13. 04:44 - mostmar_kicsit_unom

 

(hallgasd és közben olvass.)

Még valamikor nyár elején, mikor itthon voltam, a társasággal az egyik nagy budapesti koncertteremben meghallgattunk egy nagyszerű koncertet Grieg műveiből. Ott volt a norvég is. Mosolyogtunk is nagyon, mert hiszen Grieg a -talán- legnagyobb, de mindenképpen nemzetközileg legismertebb norvég zeneszerző.

Nem volt unalmas a koncert, sokkal inkább elmélyedős, elmerengős, a laikusok is élvezték. Mellettem ült az "én norvégom"- akkor még semmi sem volt köztünk -de már mindketten tudtuk, hogy.

Solvejg szomorú dala közben vettem észre, hogy a kezünk egymáshoz ért, de nem is emlékeztem, mikor. Kicsit bámultam a kezeinket. Furcsán természetesnek tűnt az egész. Az érintés, a mozdulat. Solvejg dala az elűnt szerelemről szól, a messzire vándorolt kedvesről.

Most is ezt a zenét hallgatom. Furcsa módon akármennyire is vonzódom a karib-térséghez, meg afrikához, azért sokkal inkább észak-európa az otthonom. Az az igazi.

Látjátok kedves olvasók, az egykor oly' vagány blog mostanra leépült ilyen csöpögőssé-nyávogóssá. Hát most mit szóltok  hozzá. Persze nem mintha érdekelne, szeintem úgyse olvassa senki - kivéve talán robertot, aki nagyon hűségesen nézegethet, hogy észrevette, hgy frissítés van a blogon:)

A bejegyzés trackback címe:

https://holvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr48710933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mostmar_kicsit_unom 2008.10.13. 11:45:58

Hohó kedves Tibor! És azt tudod, hogy mi ismerjük egymást?:D:D

Pásztor Tibor · http://pasztortibor.hu 2008.10.13. 21:34:12

Tippelnék én egyet, hogy hol találkoztunk, de őrizem az inkognitódat. :)

roberto · http://roberto233.blogspot.com 2008.10.14. 13:25:35

roberto kitarto tipus... szereti nezni noves kozben az embereket. ;)

aztan ha egyszer felnottel, vagypedig eppenhogy mar eselyed sincs ra, el fogok tunni.
ez ilyen.


süti beállítások módosítása