Címkék

Mostmár kissé elegemvan abból, hogy egyedül vagyok

Figyelem! Szókimondó blog! Girlpower! Sisterhood! Ha nem bírod a tényleges egyenjogúság gondolatát, akkor lapozz (egyébként meg fordulj fel, hülye {@&#{@&#!!! ) Én nem szeretnék semmi különöset. Csak egy pasit, aki illik hozzám. Mégcsak extra igényem sincs. Csak legyen kedves, okos, szórakoztató, művelt, olvasott, helyes, férfias, legyen szép hangja, legyen megjelenése, ne pattogjon utánam, mint a felhúzható kiskutya, de ne is szarjon le. Találja meg a megfelelő arányt. Ne legyen unalmas, ne fárasszon le, és ne legyen kiszámíthatatlan. De legyen meglepő. Tudjon kedveskedni. Mondjuk legyen zenész. Ne legyen egocentrikus, érdekelje a többi ember. Tudjon figyelni, és tudjon érdekesen megnyilvánulni. Tudjon kommunikálni. És képes legyen az őszinteségre, mondani is, és meghallgatni is. Minden más, kocsi, lakás, pénz, fasz tudja, másodlagos. Aki a fent felsorolt dolgokat tudja hozni, annál már tökmindegy, hogy egyébként mije van. Na, a blog arról, szól, hogy hogy (nem) találom meg. Hajrá!

HTML

a türelemről

2008.10.09. 01:28 - mostmar_kicsit_unom

Amíg az ember fiatal és bohó (és az összes ilyen szar szófordulatot megtanulja) sok hibát elkövet. Például a türelmetlenség hibáját. Aztán van, aki sosem tanul, és nem érti meg as saját érdekeit, és egész életében türelmetlen marad.

Speciel én már nem vagyok türelmetlen. Tudok várni, várakozni. Mindenkinek meg kéne tanulnia élvezni a várakozást. Tudom, talán furcsán hangzik, de én igenis tudom élvezni. Hogy miért? Talán azért, mert tudom, hogy utána jön valami. Amíg várakozom, tudok tervezgetni, álmodozni, tudom, hogy valami jó jön  majd. Legalábbis remélhetőleg.

Kicsit hiányzik norvég barátunk.

Nem. Mégsem. Nem ő hiányzik. Hanem az a dolog, amit talán a jelenléte okozna. Nem is ismerem, alig jobban, mint bárki mást ebből a laza baráti körből. Sőt, talán még kevésbé. Én nem vagyok egy gyanakodó ember, de nem kíváncsi lennék, hogy mi van a fejében. Mert úgy gondolom, sokkal több annál, mint amit mutat.

 

De mindenesetre várom a napot, mikor újra találkozhatunk.

 

 

Ja és ma fellapoztam a neten egy társkereső oldalt. Elborzadtam saját magamtól. Mindig utáltam az ismerkedésnek ezt az erőltetett formáját. Az életben is nehezen találok olyat, akinek kicsit is hasonlít az érdeklődési köre. Nemhogy neten, ahol vidéki asztalosok és mosógép-szerelők hirdetnek.

De ha már egyáltalán ráklikkeltem egy ilyen oldalra az volt az első lépés. Vajon mi lesz a következő?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://holvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr19704402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

roberto · http://roberto233.blogspot.com 2008.10.11. 11:20:34

:)

regisztraltam en is vhol ket napja, holnap lesz az elso "vakrandi"... :D

elso kommunikacionak jo, de utana ugyis a kemia dont, teazas kozben.

a ciki ilyenkor csak az, ha latod/erzed, te bejonnel a masiknak, o viszont neked megse... ilyenkor jon a "hogy mondjam el" kezdetu kinlodas, ami egy elo, pl. buli jellegu ismerkedo-estnel fel se merulne - mert el se mennel teazni olyasvalakivel, aki nem jon be...

mostmar_kicsit_unom 2008.10.13. 04:52:59

az a baj hogy nekem annyira kevés ember jön be (nagyon nem mindegy, hogy ki), hogy teljesen reménytelen lenne...


süti beállítások módosítása