Címkék

Mostmár kissé elegemvan abból, hogy egyedül vagyok

Figyelem! Szókimondó blog! Girlpower! Sisterhood! Ha nem bírod a tényleges egyenjogúság gondolatát, akkor lapozz (egyébként meg fordulj fel, hülye {@&#{@&#!!! ) Én nem szeretnék semmi különöset. Csak egy pasit, aki illik hozzám. Mégcsak extra igényem sincs. Csak legyen kedves, okos, szórakoztató, művelt, olvasott, helyes, férfias, legyen szép hangja, legyen megjelenése, ne pattogjon utánam, mint a felhúzható kiskutya, de ne is szarjon le. Találja meg a megfelelő arányt. Ne legyen unalmas, ne fárasszon le, és ne legyen kiszámíthatatlan. De legyen meglepő. Tudjon kedveskedni. Mondjuk legyen zenész. Ne legyen egocentrikus, érdekelje a többi ember. Tudjon figyelni, és tudjon érdekesen megnyilvánulni. Tudjon kommunikálni. És képes legyen az őszinteségre, mondani is, és meghallgatni is. Minden más, kocsi, lakás, pénz, fasz tudja, másodlagos. Aki a fent felsorolt dolgokat tudja hozni, annál már tökmindegy, hogy egyébként mije van. Na, a blog arról, szól, hogy hogy (nem) találom meg. Hajrá!

HTML

2008.09.16. 12:56 - mostmar_kicsit_unom

Furcsa dolog ez a tökéletesség. Illetve inkább az a furcsa, hogy időről időre elhisszük első benyomások alapján, hogy valaki az. Aztán persze nagyon hamar kiderül, hogy közel sem. Meg kéne őrízni azt a köztes időt, azt a néhány napot, vagy órát, amíg az ember elbűvölve érzi magát a másiktól, amíg úgy érzi, hogy ez igen, ez aztán valami, ő aztán valaki.

És elkerülni az elkerülhetetlen: azt a pillanatot amikor úgy pofára esik hirtelen, hogy csak úgy visszhangzik a koppanás a belső audiolejátszómban. Azt a percet mikor az ember kényszeredetten igyekszik megtartani a mosolyt az arcán, nehogy kimutassa: A kurvaéletbe.

 

Illetve van jobb ötletem is. Azért egy kapcsolatban nem csak ez a két állapot létezik. Van egy harmadik is, ami az után jön el, hogy ez ember rájön a másik hibáira, és eldönti, hogy számára elviselhetőek-e, vagy nem. Hosszabb vagy rövidebb idő után, ideális esetben újra eljön az az állapot, mikor úgy érzi: most jó. Most tökéletes.

Vajon mit kéne tennünk, hogy a köztes időszakot, az összecsiszolódást lerövidítstük, és a két "Tökéletesség van"-állapotot minél közelebb hozzuk egymáshoz...?

Annyira fontos dolgok ezek, miért van, hogy az emberek mégis alig foglalkoznak vele?

A bejegyzés trackback címe:

https://holvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr83666027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása