Címkék

Mostmár kissé elegemvan abból, hogy egyedül vagyok

Figyelem! Szókimondó blog! Girlpower! Sisterhood! Ha nem bírod a tényleges egyenjogúság gondolatát, akkor lapozz (egyébként meg fordulj fel, hülye {@&#{@&#!!! ) Én nem szeretnék semmi különöset. Csak egy pasit, aki illik hozzám. Mégcsak extra igényem sincs. Csak legyen kedves, okos, szórakoztató, művelt, olvasott, helyes, férfias, legyen szép hangja, legyen megjelenése, ne pattogjon utánam, mint a felhúzható kiskutya, de ne is szarjon le. Találja meg a megfelelő arányt. Ne legyen unalmas, ne fárasszon le, és ne legyen kiszámíthatatlan. De legyen meglepő. Tudjon kedveskedni. Mondjuk legyen zenész. Ne legyen egocentrikus, érdekelje a többi ember. Tudjon figyelni, és tudjon érdekesen megnyilvánulni. Tudjon kommunikálni. És képes legyen az őszinteségre, mondani is, és meghallgatni is. Minden más, kocsi, lakás, pénz, fasz tudja, másodlagos. Aki a fent felsorolt dolgokat tudja hozni, annál már tökmindegy, hogy egyébként mije van. Na, a blog arról, szól, hogy hogy (nem) találom meg. Hajrá!

HTML

2008.07.18. 14:05 - mostmar_kicsit_unom

Tegnap egy itteni szórakozóhelyen voltunk egy kolleganővel. Nem is hittem volna, hogy itt ekkora bulik vannak. Az ember azt hiszi, hogy csak nyugaton énekelnek-táncolnak-karaokiznak az emberek, és hát nem.

De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy megismerkedtem egy annyira cuki fiúval, hogy a pofám leszakad. Tizenkilenc éves, nagy csodálkozó kék szemei vannak, fekete göndör haja. Annyira odavoltam tőle, hogy azt hittem, mentem szétfolyok és kis tócsává válok az asztalunk alatt. Egyébként ügyes is volt, mert úgy ült oda hozzánk, olyan természetességgel, mintha mindig is ott lett volna a helye. Meg is lepődtem, mert én akkor már jó ideje kiszúrtam magamnak, és nem hittem volna, hogy bámuláson, és mosolygáson kívül mást is fog csinálni. Egyrészt mert fiatal, másrészt mert hát ugyebár a fiúk nem szoktak. De igen! Megtette!

És semmi szar ismerkedő szöveg. Rögtön jött a szakmával. Szóval zenész ő is, és ő is itt dolgozik. Nagyon bírom mikor valaki a látványos csajozási kártyák helyett az emberi kártyáit veszi elő egy ismerkedésben. Sokkal kevésbé fárasztó.

Nyájjjájjj, tudom hogy nagyon fiatal, meg semmi értelme,de annyira az esetem a csávó, hogy az már fáj. Egyébként izraeli, de saját bevallása szerint nem fog oda visszamenni. Hát meg tudom érteni. Na erről még később írok, de most rohannom kell. Ágyő.

A bejegyzés trackback címe:

https://holvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr66574335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

roberto · http://roberto233.blogspot.com 2008.09.11. 23:07:07

ehhehehe :)

"oh, jenny don't be hasty"... :))
ismered?

www.youtube.com/watch?v=qllpkliWhtk

holvagy · http://www.holvagy.blog.hu 2008.09.11. 23:15:19

nem...miért? nem értem a párhuzamot:(

roberto · http://roberto233.blogspot.com 2008.09.15. 18:39:37

hat, a sracot is egy idosebb csajszi dobta (+pofozta) mikor kiderult hogy a pasi nem 23 (mint a csaj) hanem csak 18.

az aktualis bejegyzeshez + nem szolok hozza.
tul hosszu lenne, meg tul megalapozatlan ;)

holvagy · http://www.holvagy.blog.hu 2008.09.16. 02:11:56

a hosszúság nem gond, a meglapozatlanságot javítom:P

roberto · http://roberto233.blogspot.com 2008.09.17. 01:21:30

max szemelyesen vallalnam... ;P

holvagy · http://www.holvagy.blog.hu 2008.09.17. 12:46:02

nane:D te is arra a sorsra akarsz jutni, hogy a blogban szétcincállak??:D:D

roberto · http://roberto233.blogspot.com 2008.09.17. 13:02:54

ugyse lennel majd kepes ra... :P

deee... asszem, megis inkabb magamtol vedve lebeszellek rola(m).


süti beállítások módosítása