Címkék

Mostmár kissé elegemvan abból, hogy egyedül vagyok

Figyelem! Szókimondó blog! Girlpower! Sisterhood! Ha nem bírod a tényleges egyenjogúság gondolatát, akkor lapozz (egyébként meg fordulj fel, hülye {@&#{@&#!!! ) Én nem szeretnék semmi különöset. Csak egy pasit, aki illik hozzám. Mégcsak extra igényem sincs. Csak legyen kedves, okos, szórakoztató, művelt, olvasott, helyes, férfias, legyen szép hangja, legyen megjelenése, ne pattogjon utánam, mint a felhúzható kiskutya, de ne is szarjon le. Találja meg a megfelelő arányt. Ne legyen unalmas, ne fárasszon le, és ne legyen kiszámíthatatlan. De legyen meglepő. Tudjon kedveskedni. Mondjuk legyen zenész. Ne legyen egocentrikus, érdekelje a többi ember. Tudjon figyelni, és tudjon érdekesen megnyilvánulni. Tudjon kommunikálni. És képes legyen az őszinteségre, mondani is, és meghallgatni is. Minden más, kocsi, lakás, pénz, fasz tudja, másodlagos. Aki a fent felsorolt dolgokat tudja hozni, annál már tökmindegy, hogy egyébként mije van. Na, a blog arról, szól, hogy hogy (nem) találom meg. Hajrá!

HTML

Back to the Blog 2.

2008.07.02. 12:55 - mostmar_kicsit_unom

Megvan, kiről nem írtam még: a dobosról. Hát igen. A dobosról azt kell tudni, hogy külön faj. Nekem kettős a kapcsolatom a dobosokkal. Van benne egy megőrülök-értük faktor.Ez meghatározó.

Aztán emellett ott van a megőrülök-tőlük faktor. Ez állandó.

Márciusban jártam is egy dobossal (nem róla akarok most írni), szépen indult,elég csúnya vége lett, tartott talán egy hónapig. Sajnáltam egyébként.

Nade! Akiről írni akarok... nos, vele egyszer találkoztam. Tavaly elmentem egy barátom zenekari próbájára, úgy elvoltam egy darabig, aztán átsétáltam a másik terembe, ott meg ők próbálta. VAdidegen voltam nekik, de beinvitáltak, leültettek. Tök jó fejek voltak. Persze én alig bírtam visszafogni magam hogy ne bámuljam őt folyamatosan a dob mögött. Valahogy nagyon megfogott. Nem volt rajta semmi extra,különösebben szépnek se nevezném, nekem mégis valamiért nagyon helyesnek tűnt, sőt mitöbb:szexisnek!

Ez azért nagy dolog, mert hogyis mondjam... belőlem ránézésre elég kevés fiú vált ki szexuális ingert, motivációt, hívjuk ezt akárhogy.

Na mindegy. Utána egy felé mentünk haza. Lassan mindenki leszállt a metróról az ismerősök közül, csak ketten maradtunk. Legalább 10 percem volt szugerálni, hogy kérje el a számomat. Sikertelenül.

Azóta persze nem találoztunk. Itthon néha csorgatom a nyálam a wiwes képeire. Asszem nekem ez a pasi kell. Agyi képességeitől függően (amelyeknek a létezésére sajnos nemigen tudok építeni, információ hiányában) rövidebb vagy hosszabb időre. Erre vagy arra.

 

Egyébként mindez onnan jutott eszembe, hogy vele álmodtam. Ha nem sértenék személyiségi jogokat, és nem adnám vele ki magam, még a képét és feldobnám ide.

Egyébként már itt vagyok a távoli kenyában, meleg van, tűz a nap, sok a néger, meg a szúnyog. Idehozatom a dobost, és összeházasodunk és bantuk fognak törzsi táncot járni a sátrunk körül, amíg mi {cenzúrázott rész}.

A bejegyzés trackback címe:

https://holvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr39549481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2008.07.02. 13:19:27

most akkor:
holvagy holvagy? :)

hol az az ott? ovi mentes terület?

mostmar_kicsit_unom 2008.07.02. 13:27:47

a szövegben a megoldás...:D

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2008.07.02. 15:17:41

banyek, azt átugrottam. mi a fenét csinálsz kenyában? ott a zenészeket megeszik, ugye? vagy valami gazdag idősödő úr vitt magával, és nem is melózol?

mostmar_kicsit_unom 2008.07.02. 15:40:33

te mit képzelsz rólam?
nem vágod, hogy amit írsz, az sértő?

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2008.07.02. 16:46:51

hmm akkor bocs. ismerőseim nem veszik magukra az ilyen poént. sajnálom, ha neked máshogy jött le.

mostmar_kicsit_unom 2008.07.02. 16:50:10

akkor tisztázzuk: én zokon veszem, ha kurvának néznek.
nyilván más nők természetesnek veszik. semmi baj.


süti beállítások módosítása