Címkék

Mostmár kissé elegemvan abból, hogy egyedül vagyok

Figyelem! Szókimondó blog! Girlpower! Sisterhood! Ha nem bírod a tényleges egyenjogúság gondolatát, akkor lapozz (egyébként meg fordulj fel, hülye {@&#{@&#!!! ) Én nem szeretnék semmi különöset. Csak egy pasit, aki illik hozzám. Mégcsak extra igényem sincs. Csak legyen kedves, okos, szórakoztató, művelt, olvasott, helyes, férfias, legyen szép hangja, legyen megjelenése, ne pattogjon utánam, mint a felhúzható kiskutya, de ne is szarjon le. Találja meg a megfelelő arányt. Ne legyen unalmas, ne fárasszon le, és ne legyen kiszámíthatatlan. De legyen meglepő. Tudjon kedveskedni. Mondjuk legyen zenész. Ne legyen egocentrikus, érdekelje a többi ember. Tudjon figyelni, és tudjon érdekesen megnyilvánulni. Tudjon kommunikálni. És képes legyen az őszinteségre, mondani is, és meghallgatni is. Minden más, kocsi, lakás, pénz, fasz tudja, másodlagos. Aki a fent felsorolt dolgokat tudja hozni, annál már tökmindegy, hogy egyébként mije van. Na, a blog arról, szól, hogy hogy (nem) találom meg. Hajrá!

HTML

2008.06.12. 02:03 - mostmar_kicsit_unom

Mostanában kicsit nehezen koncentrálok a blogra. Ahogy azt Gildor érzékletesen meg is jegyezte. :) De így van ez, ha az ember vizsgázik, dolgozik, pasizik...:P

Tudjátok arról már akartam írni, hogy a buta pasikat rémesen utálom. Egyszerűen nem bírom őket elviselni. Rémes élmény, ha egy friss szerzeményről kiderül, hogy buta, mint a föld. Mert volt már ilyen. Alapetően nem stílusom összejönni valakivel anélkül, hogy ismerném egy ideje, de azért ez előfordul mindenkivel.
Tudjátok, jön a kis ámor, leül a bal válladra, és jó pofán basz a hülye nyilával. Aztán ebbe az ember beleszédül. Legközelebb már arra ébred, hogy a mellette lévő illető alig-alig értelmesebb egy jóképességű szobanövénynél.
Velem most történt meg, nemrég, tél végén.

Szépen indult. Édes volt, aranyos volt. Lelkesedni tudtam érte. Annyira akartam, hogy sikerüljön... de elég hamar kibújt a szög a zsákból.

Mit tehet ilyenkor az ember? Hát én reménykedtem. Próbáltam kicsit fejleszteni. Beszélgetni vele. Motiválni, hogy gondolkodásban jusson tovább az előszobánál. Hát nem ment, nagyon nem. És nem csak buta volt, hanem makacs is. Azt hiszem egyszer közöltem vele, hogy nemcsak ostoba, és önfejű is, és nevetségessé teszi magát azzal hogy itt erősködik, mikor mindketten tudjuk, hogy én vagyok az okosabb, ő meg úgy csinál, mintha ez nem lenne egyértelmű. Tudom, rossz módszer az igazam alátámasztására, de hirtelen nem jött más, hiba volt, tudom.
Viszont ő akkor összeomlott. Egy szót sem szólt. A sok makacskodásnak az lett a vége, hogy egy rossz rezzenéssel, egy bizonytalan gesztussal elárulta magát. Ő is így gondolta. Ő is tudta, hogy így van.
Aztán dugtunk egy nagyot. Mert az, ettől függetlenül, elég jó volt vele.
Aztán azóta nem láttam.


Ez a mai mese nem volt túl izgis, de fontos az, hogy valaki okos legyen. Számomra.

A bejegyzés trackback címe:

https://holvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr56515760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2008.06.12. 15:23:11

számára is fontos volt, hogy okos legyen :)

és jót vigyorogtam:
szóval a megszólalásig szép lány lehet pasi is :D

basszus, most nézem baloldalt, hogy elgildorosodott a blogod. ez nem jó.

holvagy · http://www.holvagy.blog.hu 2008.06.12. 15:27:17

nincs megszólalásig szép lány. csak megszólalásig ideálisnak tűnő ember. akár lány, aki fiú, de igen, a lényeg ugyanaz

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2008.06.12. 16:34:22

ezt egy régi bloggerinától hallottam, ő - meglehetős cinizmussal - egy, a konditerembe gyakran betévedő lányra mondta, aki bődületes hülyeségeket beszélt.

képzeld, ma felszállt a villamosra egy ellenőr. aztán felvetette azokat a dolgokat, amit az álmomban a nő is, erre alig bírtam komoly maradni... de ez egy idősödő nő volt...

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2008.06.13. 18:17:13

azt láttad az msn-en, hogy:

"lehetőségek ezzel a személlyel"

szerettem volna kideríteni, hogy annál a lánynál, akinél ezt észrevettem, mit lehet kihozni a dologból, de a szemét májkroszoft lerohadt...


süti beállítások módosítása