Címkék

Mostmár kissé elegemvan abból, hogy egyedül vagyok

Figyelem! Szókimondó blog! Girlpower! Sisterhood! Ha nem bírod a tényleges egyenjogúság gondolatát, akkor lapozz (egyébként meg fordulj fel, hülye {@&#{@&#!!! ) Én nem szeretnék semmi különöset. Csak egy pasit, aki illik hozzám. Mégcsak extra igényem sincs. Csak legyen kedves, okos, szórakoztató, művelt, olvasott, helyes, férfias, legyen szép hangja, legyen megjelenése, ne pattogjon utánam, mint a felhúzható kiskutya, de ne is szarjon le. Találja meg a megfelelő arányt. Ne legyen unalmas, ne fárasszon le, és ne legyen kiszámíthatatlan. De legyen meglepő. Tudjon kedveskedni. Mondjuk legyen zenész. Ne legyen egocentrikus, érdekelje a többi ember. Tudjon figyelni, és tudjon érdekesen megnyilvánulni. Tudjon kommunikálni. És képes legyen az őszinteségre, mondani is, és meghallgatni is. Minden más, kocsi, lakás, pénz, fasz tudja, másodlagos. Aki a fent felsorolt dolgokat tudja hozni, annál már tökmindegy, hogy egyébként mije van. Na, a blog arról, szól, hogy hogy (nem) találom meg. Hajrá!

HTML

Go ahead

2008.05.15. 00:07 - mostmar_kicsit_unom

Kérdések, kérdések. Nyárra lehet, hogy kapnék egy elég jó állásajánlatot, valamelyik közel keleti országba (na már csak a sok arab kéne nekem)... nagyon jó fizetéssel. Na gondolom, most mindenki azt hiszi kurva vagyok, pedig csak zenész. Mindenesetre, néhány kurva és néhány zenész közt hihetetlen hasonlóság van, szerencsére én nem tartozom ezek közé.

Csak ne kéne annyit repülőzni ilyenkor. Azt utálom. Illeve előtte meg utána imádom, de közben tök herótom van tőle. Jópofa amikor így pikk-pakk lenéznek a kis monitorok az ülések felett és nyomatják a repülési adatokat, meg az útvonalat, meg a hülye reklámokat. De mikor, főképp a boeingeken így elkezd remegni alattam a repülő teste, na attól a gyomrom fejre áll és brékelni kezd.

Ma nincs semmi esemény pasifronton. Holnap elvileg átjön, és akkor végre végleg rájövök, hogy tököm se kívánja a társaságát. Legalábbis remélem erre jövök rá. Mert ha nem, hanem mondjuk az ellenkezőjére, akkor nagy akciót kell indítanom, hogy meggyőzzem saját magamról, amíg a biofarmon a csít keringeti a nője a csakrái közt.

A bejegyzés trackback címe:

https://holvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr60469319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Till S. Seemann · http://seemann.blog.hu 2008.05.20. 04:23:49

Milyen poszton zenélsz? Együttes, szóló? És melyik országba mehetnél?

holvagy · http://www.holvagy.blog.hu 2008.05.20. 16:40:51

több helyen is zenélek, ebben az esetben egy duóban vagyok szólista. valszeg a közel-keletre mehetnénk.


süti beállítások módosítása