Címkék

Mostmár kissé elegemvan abból, hogy egyedül vagyok

Figyelem! Szókimondó blog! Girlpower! Sisterhood! Ha nem bírod a tényleges egyenjogúság gondolatát, akkor lapozz (egyébként meg fordulj fel, hülye {@&#{@&#!!! ) Én nem szeretnék semmi különöset. Csak egy pasit, aki illik hozzám. Mégcsak extra igényem sincs. Csak legyen kedves, okos, szórakoztató, művelt, olvasott, helyes, férfias, legyen szép hangja, legyen megjelenése, ne pattogjon utánam, mint a felhúzható kiskutya, de ne is szarjon le. Találja meg a megfelelő arányt. Ne legyen unalmas, ne fárasszon le, és ne legyen kiszámíthatatlan. De legyen meglepő. Tudjon kedveskedni. Mondjuk legyen zenész. Ne legyen egocentrikus, érdekelje a többi ember. Tudjon figyelni, és tudjon érdekesen megnyilvánulni. Tudjon kommunikálni. És képes legyen az őszinteségre, mondani is, és meghallgatni is. Minden más, kocsi, lakás, pénz, fasz tudja, másodlagos. Aki a fent felsorolt dolgokat tudja hozni, annál már tökmindegy, hogy egyébként mije van. Na, a blog arról, szól, hogy hogy (nem) találom meg. Hajrá!

HTML

ANYÁD

2008.05.15. 12:49 - mostmar_kicsit_unom

Hát igen, és újfent elérkeztünk az anyád- stádiumba (nem stadionba). Úgy látszik kapcsolatom ezzel a hülyegyerekkel ilyen stádiumokra osztható. Most éppen újra az anyád-stádium van, de van egy olyan érzésem is, hogy ez lesz utolsó.
Ma, mikor ugyebár átjönne, és tegnap telefonon megbeszéltünk részletesen mindent, a találka időpontjából a bor típúsáig, amit majd áthoz, meghogy ki mikor kel másnap, mi dolga van, hogy milyen filmet fogunk megnézni, meghogy van-e samponom korpás hajra  - szóval ma délelőtt, mikor már minden le lett szervezve, satöbbi, ír egy sms-t reggel, hogyaszonygya: "Bocs, de leugrom Balatonra pár napra, most szóltak a Józsiék, hogy van egy hely még a kocsiban. Ha előkerültem, kereslek" - hát erre legszívesebben csak annyit mondtam volna, hogy agyfasz.

Az a probléma, hogy valószínűleg nem értette meg, hogy minden ilyen húzásával egyre távolabb kerülök tőle. Nem a düh miatt, amit ilyenkor érzek, az hamar emúlik. Dacos sem vagyok, csak pusztán egyre növeli bennem az érdektelenséget, a közönyt. Ha eddig azért kellett nyaggatnom magam, hogy "Jajj, találkozzatok, jó lesz az"- akkor ezek után arról kell győzködnöm magam, hogy ne hányjam le, a meglátom.

----

Egyébként átérzem a blogolvasók helyzetét, valszeg jól szórakoznak pofáraejtésem történetén. Nem is bánom, mert én is tudok rajta - ha keserűen is, de - nevetni. Talán azért is, mert eddig nem nagyon volt olyan, hogy valaki élénken érdeklődjön irántam, aztán meg ekkorát szarjon bele az ügy közepébe. (Az élénk érdeklődés előferdült már, az utóbbi viszont nem, hogy tiszta legyen mindenkinek.)
Leginkább az zavar az egészben, hogy nem értem a másikat, mit, miért tesz. Nálam ez ritka.

A mai nap mottója: Meztelencsiga

A bejegyzés trackback címe:

https://holvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr42470670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2008.05.15. 13:56:20

szíveskedjen kevésbé negatív dolgokat előfeltételezni a blogolvasóiról a kisasszony! :)
amúgy meg igyekeztem válaszolni alább...

holvagy · http://www.holvagy.blog.hu 2008.05.15. 14:10:24

igyekszem majd én is. :)


süti beállítások módosítása