Címkék

Mostmár kissé elegemvan abból, hogy egyedül vagyok

Figyelem! Szókimondó blog! Girlpower! Sisterhood! Ha nem bírod a tényleges egyenjogúság gondolatát, akkor lapozz (egyébként meg fordulj fel, hülye {@&#{@&#!!! ) Én nem szeretnék semmi különöset. Csak egy pasit, aki illik hozzám. Mégcsak extra igényem sincs. Csak legyen kedves, okos, szórakoztató, művelt, olvasott, helyes, férfias, legyen szép hangja, legyen megjelenése, ne pattogjon utánam, mint a felhúzható kiskutya, de ne is szarjon le. Találja meg a megfelelő arányt. Ne legyen unalmas, ne fárasszon le, és ne legyen kiszámíthatatlan. De legyen meglepő. Tudjon kedveskedni. Mondjuk legyen zenész. Ne legyen egocentrikus, érdekelje a többi ember. Tudjon figyelni, és tudjon érdekesen megnyilvánulni. Tudjon kommunikálni. És képes legyen az őszinteségre, mondani is, és meghallgatni is. Minden más, kocsi, lakás, pénz, fasz tudja, másodlagos. Aki a fent felsorolt dolgokat tudja hozni, annál már tökmindegy, hogy egyébként mije van. Na, a blog arról, szól, hogy hogy (nem) találom meg. Hajrá!

HTML

A morál és az orál

2008.05.06. 13:43 - mostmar_kicsit_unom

A cím, bevallom, kicsit hatásvadász, ebben a bejegyzésről kizárólag a morálról lesz szó, akit a másik szó jobban érdekelne, az menjen a az origo szánalmas TABU rovatába olvasgatni, de a jó édes anyukájával együtt, lehetőleg.

Na nézzük, min lehet ma csámcsogni.
Morál. Van akinek a bársonyosan megbízható dogmákat jelenti, amelyek mentén nem kell gondolkodni. Sajnos rossz hírem van. Akkor is kell(ene). Ez a konzerv megromlott gyerekek már rég, szemétdombra vele.

De nézzük az én helyzetemet. Harmadiknak lenni...? (Bár a mostani esetben még nem vagyok konkrétan az.) Szeretőnek lenni? Hát volt már benne részem. Tavaly, fél évig, koratavasztól későnyárig. És szép volt, meg minden. Ahogy már írtam.

És ne jöjjön nekem senki itt azzal, hogy hát ez erkölcstelen. Ugyanmár. Nem kertelek, leírom, hogy a kialakult helyzetért  nem a szeretőt kell hibáztatni. Hogy egy kapcsolat megromlott annyira, hogy az egyik fél kifelé kacsingat (meg mást is...) az nem a szerető bűne. Az csak annak a két embernek a hibája, akik benne vannak a kapcsolatban. A szerető adott esetben ugyanolyan áldozat.

Viszont más szempontból kettéválaszthatjuk a dolgokat markánsabban. Van az az ember, aki hajlandó szembesülni vele, hogy egy kapcsolatnak akkor van vége, mikor ő kifelé kezdeményez. Meg van aki nem. Nem meri, nem akarja, lelki terror alatt tarják, vagy csak kényelmes, vagy egy szar alak, satöbbi. Ez már más kérdés. De a szeretőnek ehhez semmi köze nincs.

Meglepő módon találtam egy számot most pont erről (nem, nem hiszek a Richard Bach-féle blamában, hogy magunkhoz vonzzuk a dolgokat, szerintem az adott helyzetben csak jobban észrevesszük, Ricsi bácsinak meg elég élénk a fantáziája).

Szóval következzen a dal:
Sugarland, Stay.

A bejegyzés trackback címe:

https://holvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr36456605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása