Címkék

Mostmár kissé elegemvan abból, hogy egyedül vagyok

Figyelem! Szókimondó blog! Girlpower! Sisterhood! Ha nem bírod a tényleges egyenjogúság gondolatát, akkor lapozz (egyébként meg fordulj fel, hülye {@&#{@&#!!! ) Én nem szeretnék semmi különöset. Csak egy pasit, aki illik hozzám. Mégcsak extra igényem sincs. Csak legyen kedves, okos, szórakoztató, művelt, olvasott, helyes, férfias, legyen szép hangja, legyen megjelenése, ne pattogjon utánam, mint a felhúzható kiskutya, de ne is szarjon le. Találja meg a megfelelő arányt. Ne legyen unalmas, ne fárasszon le, és ne legyen kiszámíthatatlan. De legyen meglepő. Tudjon kedveskedni. Mondjuk legyen zenész. Ne legyen egocentrikus, érdekelje a többi ember. Tudjon figyelni, és tudjon érdekesen megnyilvánulni. Tudjon kommunikálni. És képes legyen az őszinteségre, mondani is, és meghallgatni is. Minden más, kocsi, lakás, pénz, fasz tudja, másodlagos. Aki a fent felsorolt dolgokat tudja hozni, annál már tökmindegy, hogy egyébként mije van. Na, a blog arról, szól, hogy hogy (nem) találom meg. Hajrá!

HTML

2010.04.04. 20:38 - mostmar_kicsit_unom

Vajon elküldjem-e a picsába? És mikor? Hanyadik megszegett ígérett, be nem tartott megbeszélés, hanyadi elmenekülés, elfutás, eltűnés után?

Ha egyszer nem is vagyunk olyan kapcsolatban, de azért mégiscsak? Ha tulajdonképpen hivatalosan senkik vagyunk egymásnak, de ennek ellenére, ő is pontosan tudja, meg én is, hogy ez nem mentség az idióta viselkedésre?

Annak ellenére, hogy messze lakunk egymástól, van ami soha nem lesz érvényelen. Elküldjem-e a picsába, ha a pár hét múlva pont oda utazom, és megbeszéltük, hogy találkozunk? Miért nem foglalkoztam akkor az eddigi viselkedésével, mikor felajánlotta, hogy majd ott lakhatunk? Hova lett az elmúlt félév csalódás-sorozata az agyamban, mikor felbukant, mint a végtelen éjszaka után hajnali fények, és a madárcsicsergés? Hogy a jó francba nem gondoltam, hogy ez nem fog változni? Mégis, mi történt?

 

Az agyam elszeparált egy külön partíciót az elbaszott ígéretek és hazugsággá váló mondatoknak, minden csalódásnak amit egy olyan emberrel kapcsolatban éltem meg, aki "érzelmi fogyatékos és profi lelépő"?

Elküldjem a jó édes faszomba most már végképp, mielőtt még odautazom, és lenne esélyem találkozni vele, és még egy UTOLSÓ utáni esélyt adni arra, hogy rájöjjön, hogy belém van borulva, és így meg úgy?

Erre vajon mennyi esély van? Ha negatív számból gyököt vonunk, az már megközelíti a matematikai valószínűségét?

A bejegyzés trackback címe:

https://holvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr401894642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása