Címkék

Mostmár kissé elegemvan abból, hogy egyedül vagyok

Figyelem! Szókimondó blog! Girlpower! Sisterhood! Ha nem bírod a tényleges egyenjogúság gondolatát, akkor lapozz (egyébként meg fordulj fel, hülye {@&#{@&#!!! ) Én nem szeretnék semmi különöset. Csak egy pasit, aki illik hozzám. Mégcsak extra igényem sincs. Csak legyen kedves, okos, szórakoztató, művelt, olvasott, helyes, férfias, legyen szép hangja, legyen megjelenése, ne pattogjon utánam, mint a felhúzható kiskutya, de ne is szarjon le. Találja meg a megfelelő arányt. Ne legyen unalmas, ne fárasszon le, és ne legyen kiszámíthatatlan. De legyen meglepő. Tudjon kedveskedni. Mondjuk legyen zenész. Ne legyen egocentrikus, érdekelje a többi ember. Tudjon figyelni, és tudjon érdekesen megnyilvánulni. Tudjon kommunikálni. És képes legyen az őszinteségre, mondani is, és meghallgatni is. Minden más, kocsi, lakás, pénz, fasz tudja, másodlagos. Aki a fent felsorolt dolgokat tudja hozni, annál már tökmindegy, hogy egyébként mije van. Na, a blog arról, szól, hogy hogy (nem) találom meg. Hajrá!

HTML

jé, csak nem megint pofára estem?

2009.05.21. 01:54 - mostmar_kicsit_unom

Amikor utoljára (két hét után) kilépett az ajtón, kivettem a kezéből a pótkulcsot, és hirtelen felindulásból feltettem a villanyóra műanyagtokjára, ami az ajtó mellett van. Akkor hirtelen rámjött valami furcsa szomorúság, de csak egy pillanatra, mert nem akartam mutatni, hogy mi jutott eszembe. Arra gondoltam ugyanis, hogy végre mikor lesz valaki, akinek oda fogom adni ezt a pótkulcsot jószívvel és, akitől várni fogom, hogy időnként használja, és várjon is engem itthon.

Vajon kié lesz? Lesz valakié?

 

EGyébként egy észak-európai illető volt a vendégem, majdnem két hétig. Azért hívtam, mert jóhiszeműen azt hittem, hogy tud majd alkalmazkodni, de minimum együttműködni.

Hát nem így lett. Ezek nem nagyon fürdenek ugyanis 3-4 napnál gyakrabban, akkor se, ha leizzadt, elnyelte a mocsár, lefröcskölte a szippantóskocsi, lehányta a gyerek a buszon. Nem veszi a le a cipőjét a lakásban, csak mikor már muszáj, mert alvás közben azért mégse lehet túrabakancs az ember lábán. Nem vált ruhát, ha nem muszáj. Nem használ zsebkendőt, inkább következetesen szivogatja az orrát, nem használ szalvétát, inkább lenyalja mind a tíz ujját.

A parfümöt a ruhára fújja. Nem tartja aggályosnak, hogy a nagydarab jégkrémet, amelyekről egy idő után elkezd hullani a csokiborítás, a vendéglátója tiszta kocsjában egye meg, aztán elrágcsálja a fapálcikát, kiköpködje a darabjait, majd mintegy finálé gyanánt a csonka fapálcikával piszkálja az orrát.

Ha talál vendéglátója fürdőszobájában sampont, szappant, szemrebbenés nélkül elhasználja (bár inkább csak a sampont használta), és nem pótolja, és NEM is szól, hogy a kedves vendéglátó nem fog tudni utána hajat mosni.

Nem öblíti ki a kádat fürdés után, nem hajtja le a vécéülőkét. Ha a vendéglátó jelző, hogy a felsoroltak közül valamelyik zavarja, nem kér elnézést, és nem alkalmazkodik, hanem vitázni kezd.

Nem hajlandó megkóstolni semmilyen kész ételt, sokkal inkább eléldegél két hétig üres zsömlén, sült krumplin, csokin, kólán. Ha mégis kérve vagy kéretlenül elfogyaszt valamilyen ételt, italt (rántottát, teát), nem köszöni meg, nem jelzi, hogy örül annak, hogy valaki csontig kinyalta a seggét.

Két hét alatt a rendetlenséget és a koszt elég buzgón csinálta, de soha nem vitte ki még a használt bögréket se a konyhába. Természetesen nem mosogatott, söpört, stb.

Hajlamos volt akár órákig lógni a házigazda gépén (természetesen úgy, hogy nem kérdezte meg).

Az ötödik nap után nem beszélt. Nem kommunikált többé, nem volt mit mondania, és ez őt nem zavarta. Az sem zavarta, vagy nem is jutott eszébe, hogy a másikat ez zavarhatja.

Az utcán közlekedés közben nem figyelt. Ha az ember nem mondja neki: jobbra, balra, akkor egyszerűen ment tovább az orra után. Nem értette, és nem tanulta meg, hogy Budapesten a megálló ELŐTT kell felállni a közlekedési eszközön, nem elég akkor nekiállni kivánszorogni, mikor már kinyílt az ajtó.

A földön lévő ágyra, amin még nincs bevetve az ágynemű, simán rálép azzal a kurva túrabakanccsal.

 

Elegem van, kimerültem idegileg, szellemileg, két hétig sok volt elviselni ezt. Nem vagyok az anyukája, hogy állandóan azt mondjam neki, hogy mit szabad és mit nem, hogy leszidjam, ha rossz volt, a vendégem volt, hogy hozhatott olyan helyzetbe, hogy nevelnem kellett volna, hogy hozhatott olyan helyzetbe, hogy kellemetlenül érezzem magam azért, mert ő enyhén szólva kihívásokkal küzd a higiénia terén?

 

Méghogy a hollandok így meg úgy, királyság, meg gyarmatok, meg okosak, meg precízek, csak éppen fürdeni nem szeretnek, és ezek szerint az olyan sem ritka, aki szarik a másik emberre.

-------------

Na most már tényleg megérdemlem a királyfit fehér lovon. Right now!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://holvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr651134732

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: instagram followers free 2019.04.25. 23:15:48

Ma 74 éve lőtték a Dunába Richter Gedeont, a világszerte legismertebb magyar cég atyját - Fideszfigyelő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

havajj 2009.05.21. 05:50:09

én örülnék egy rántottának. de még egy nővel se találkoztam aki rendeset tudott volna csinálni

gurulomajom 2009.07.20. 21:27:01

Szia!Tetszik a stilusod ahogyan irsz.Én is azt a csajt keresem...tudod aki megnevettet,hozzám bujik,átölel és csak szeret és szeret.Most is itt ülök a gép elött ahelyett hogy a kedvesemmel lennék éppen bárhol,persze ha lenne.De nincs,régota keresem öt.Nem is tudom van mostanság olyan hely ahol nem üvölt a zene és tényleg meg lehet ismerkedni?Beszélgetni lehet?Én egy ilyen helyet keresek ahová értelmesebb lányok járnak.Irhatnál!


süti beállítások módosítása