Címkék

Mostmár kissé elegemvan abból, hogy egyedül vagyok

Figyelem! Szókimondó blog! Girlpower! Sisterhood! Ha nem bírod a tényleges egyenjogúság gondolatát, akkor lapozz (egyébként meg fordulj fel, hülye {@&#{@&#!!! ) Én nem szeretnék semmi különöset. Csak egy pasit, aki illik hozzám. Mégcsak extra igényem sincs. Csak legyen kedves, okos, szórakoztató, művelt, olvasott, helyes, férfias, legyen szép hangja, legyen megjelenése, ne pattogjon utánam, mint a felhúzható kiskutya, de ne is szarjon le. Találja meg a megfelelő arányt. Ne legyen unalmas, ne fárasszon le, és ne legyen kiszámíthatatlan. De legyen meglepő. Tudjon kedveskedni. Mondjuk legyen zenész. Ne legyen egocentrikus, érdekelje a többi ember. Tudjon figyelni, és tudjon érdekesen megnyilvánulni. Tudjon kommunikálni. És képes legyen az őszinteségre, mondani is, és meghallgatni is. Minden más, kocsi, lakás, pénz, fasz tudja, másodlagos. Aki a fent felsorolt dolgokat tudja hozni, annál már tökmindegy, hogy egyébként mije van. Na, a blog arról, szól, hogy hogy (nem) találom meg. Hajrá!

HTML

Egyedül vagyok

2009.01.31. 03:33 - mostmar_kicsit_unom

Egyedül vagyok - ez a leggyakoribb két szó, amivel rátalálnak a blogomra a google-ből. Részben meglepő, részben szomorú, hogy hány ember írja be ezt a keresőbe. Segítenék mindnek, ha tudnék - de hát magamon se tudok.

 

Most úgy alszom el, hogy arra gondolok, majd az álmaimban ott lesz az, akivel jól érzem magam, akivel nem leszek egyedül. Ott lesz az, akinek a személye és a jelenléte annyira természetes és kellemes, mintha mindig is vele lettem volna. Talán ott is volt mindig, talán most is itt van a fejemben, csak még nem tudom, ki ő.

De nem baj, mert ha most elalszom, majd talán ott lesz, talán egy pillanatig vele leszek. De legalábbis az érzés meglesz.

Érzem, tudom, hogy ott van valahol most is. Csak nem tudom, hogy hol, és ki. Szinte érzem a jelenlétét. Tudom, hogy milyen lenne, ha vele lennék.Soha nem lenne a terhemre. Illetve még annak is örülnék. Még az is ezerszer jobb lenne, mintha soha nem lehetnék vele.

Most pedig kénytelen vagyok hiányolni a jelenétét. Remélem hamar eljön, és velem lesz. Kiment ebből a örvénylő egyedüllétből. Mert ketten minden könnyebb, mint egyedül.

A bejegyzés trackback címe:

https://holvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr86913668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

----- (törölt) 2009.01.31. 09:47:36

Nem sikerült a randi? :( Sajnálom.
Ezután a poszt után viszont mégtöbben fognak idetalálni "egyedül vagyok" keresőszóval.

mostmar_kicsit_unom 2009.01.31. 21:06:44

de, jól sikerült:) de az más jellegű kapcsolat. mindennek megvan a helye.


süti beállítások módosítása