Címkék

Mostmár kissé elegemvan abból, hogy egyedül vagyok

Figyelem! Szókimondó blog! Girlpower! Sisterhood! Ha nem bírod a tényleges egyenjogúság gondolatát, akkor lapozz (egyébként meg fordulj fel, hülye {@&#{@&#!!! ) Én nem szeretnék semmi különöset. Csak egy pasit, aki illik hozzám. Mégcsak extra igényem sincs. Csak legyen kedves, okos, szórakoztató, művelt, olvasott, helyes, férfias, legyen szép hangja, legyen megjelenése, ne pattogjon utánam, mint a felhúzható kiskutya, de ne is szarjon le. Találja meg a megfelelő arányt. Ne legyen unalmas, ne fárasszon le, és ne legyen kiszámíthatatlan. De legyen meglepő. Tudjon kedveskedni. Mondjuk legyen zenész. Ne legyen egocentrikus, érdekelje a többi ember. Tudjon figyelni, és tudjon érdekesen megnyilvánulni. Tudjon kommunikálni. És képes legyen az őszinteségre, mondani is, és meghallgatni is. Minden más, kocsi, lakás, pénz, fasz tudja, másodlagos. Aki a fent felsorolt dolgokat tudja hozni, annál már tökmindegy, hogy egyébként mije van. Na, a blog arról, szól, hogy hogy (nem) találom meg. Hajrá!

HTML

2010.11.15. 11:39 - mostmar_kicsit_unom

Nehezen tudom kifejezni azt az ambivalens érzést, amihez péntek este volt szerencsém. Szórakozni voltunk a társasággal, és végképp rá kellett jönnöm, hogy a buzi haverjaimmal lehet a legjobban táncolni.

Sőt, mi több: nem tudtam, hogy nevessek vagy sírjak, mikor felismertem, hogy tánc közben igazán nőnek csak a mellettük érzem magam. Egyszerűen N. annyira férfias, annyira határozottan vezet, erős, stb. tánc közben, hogy ha nem lenne homokos, olyan alfahím lehetne, hogy ihaj. Egyébként nagyon kedves volt, folyamatosan ölelgetett meg puszilgatott, és állandóan azt ismételgette (két bor után): 'Annyira egyszerű lenne heterónak lenni...'

És hát senki ne vegye magára, de a heteró fiúk vagy nem hajlandóak táncolni, vagy bénák, vagy úgy táncolnak, mint a plöttyedt kukik. Bocs srácok. Tanuljatok meg táncolni, ha ez nem tetszik. Lehet mérgelődni ezen, de a rossz hír hozóját feleslegesen ugatjátok le. A hír attól még igaz marad.

A bejegyzés trackback címe:

https://holvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr502449775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cr 2011.08.08. 16:24:07

"buzi haverjaimmal lehet a legjobban táncolni"

Jó meglátás, meg pl a halottakkal lehet a legjobbat táncolni, remélem, már épp próbálgatod

annuit_coeptis 2014.04.23. 20:21:17

Megtanulok táncolni, ha megtanulsz focimeccset nézni :D meg villanykörtét cserélni :D


süti beállítások módosítása